Samsung Galaxy Note 4

samsung-galaxy-note-4

Samsung Galaxy Note 4

Vierde generatie phablet van Samsung, die draait op Android 4.4 KitKat, de Samsung Galaxy Note 4 komt met dezelfde grootte scherm als zijn voorganger, de Galaxy Note 3, maar een heel arsenaal aan nieuwe mogelijkheden.

Het 5,7 inch scherm is nu Quad HD Super AMOLED voor fantastische hoge resolutie met een ongelooflijke beeldkwaliteit. Het is ook ingekapseld in 2.5D glas waardoor het dus zeer licht gebogen en stijlvol is.

De Galaxy Note 4 wordt geleverd met een vernieuwde S-Pen die nu 2.048 drukniveaus sensing, waardoor het voelt meer als met een echte pen dan ooit tevoren. Er is ook een nieuwe functie genaamd Smart Select, waarmee u meerdere stukken van informatie vast te leggen in een keer.

Met een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie heeft Samsung een goede telefoon gemaakt voor de concurentie. De front-facing 3,7 megapixel camera heeft echter een F1.9 diafragma welke 60% betere foto’s kan maken dan zijn voorganger, de Galaxy Note 3.

Aankomen met 32GB intern geheugen en de mogelijkheid om uit te breiden via microSD, betekent dat je kon maximaal 96 GB opslagruimte te hebben, dus er is genoeg ruimte om dierbare herinneringen, favoriete apps en de heetste muziek op te slaan.

De vingerafdrukscanner was zo populair bij de Samsung Galaxy S5 eigenaars dat Samsung bracht het naar de Note 4 ook, kun je PayPal-betalingen te maken en te ontgrendelen uw smartphone met alleen je vingerafdruk.

De Samsung Galaxy Note 4 is niet groter dan zijn oudere generatie, maar het is zeker beter.

Samsung Galaxy Note 4 met abonnement

Er zijn geen abonnementen beschikbaar voor de Samsung Galaxy Note 4

Specificaties van de Samsung Galaxy Note 4

Algemeen

Versie Androind 4,4 KitKat
Afmeting 153.5 x 78.6 x 8.5 mm
Gewicht 176
Scherm inch
Camera megapixels
Kleur(en)

Batterij

Gesprekstijd uur
Standby tijd uur

Opslag en geheugen

Intern geheugen
Extra geheugen

Netwerk

WiFi
Bluetooth
GPS
3G
4G

Hardware

Processor

Gebruikerservaringen en reviews van de Samsung Galaxy Note 4